Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Κόκκινα Χαλιά: " Θα περάσουν χρόνια και θα θυμόμαστε ότι κάποτε βρεθήκαμε στα Τρίκαλα και ζήσαμε μια μεγάλη εμπειρία"



Στάση στα Τρίκαλα έκαναν τα Κόκκινα Χαλιά τον Ιούλη στην καλοκαιρινή τους περίοδο, σε μία επιτυχημένη από κάθε άποψη συναυλία στην πλατεία Παλαιού Δεσποτικού.



Μάλιστα η συναυλία έγινε με αφορμή τα εγκαίνια της πλατείας μετά την ριζική ανανέωση της, με τους φαν της μπάντας να κατακλύζουν τον χώρο.
Μετά το τέλος της συναυλίας τα Κόκκινα Χαλιά παρευρέθηκαν στο Baccarat όπου και μας έδωσαν αποκλειστική συνέντευξη σχετικά με την εμπειρία που έζησαν στα Τρίκαλα.



Trikala 24 Η εμπειρία σας από την πρώτη σας συναυλία στα Τρίκαλα…



Κόκκινα Χαλιά Η συναυλία ήταν εντυπωσιακή και νομίζουμε ότι είχαμε πάνω από 2000 κόσμο, που συμμετείχε σε όλη την διάρκεια. Δεν περιμέναμε να έχουμε τόσο κόσμο!!!
Μάλιστα μας έκανε εντύπωση το γεγονός ότι οι φωνές και οι επιδοκιμασίες ήταν παραπάνω decibel από ότι η μουσική… Είχαμε φρικάρει!!!


T24 Η συμμετοχή του κόσμου πως σας φάνηκε
 
Κ.Χ. Ένα πολύ ζεστό που μας έκανε να περάσουμε πολύ ωραία! Μας υποδέχθηκαν πολύ θερμά και για εμάς είναι μεγάλη τιμή αυτό που συνέβη!!! Φανταστική ατμόσφαιρα!!! Δύο χιλιάδες φωνές κάτω από εμάς και μία πλατεία γεμάτη που είχε πολύ διάθεση και ενέργεια. Ελπίζουμε να ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή στα Τρίκαλα.

















Τ24 Τελευταίες στιγμές… Ο κόσμος πέφτει πάνω σας… Πως νιώσατε;
 
Κ.Χ. (Γέλια!) Σίγουρα νιώθεις πολύ ωραία! Χαίρεσαι όταν έρχεται κόσμος και σου λέει ότι πέρασε πολύ καλά. Νιώθεις ότι ανταμείβεσαι και ότι βρίσκεσαι σε σωστά βήματα…


Τ24 Μία επιτυχημένη συναυλία με λίγα λόγια!

Κ.Χ. Το είπαμε κάποια στιγμή και πάνω στη σκηνή. Είναι πολύ θετικό για εμάς αυτό που συμβαίνει αυτό. Το λέμε αυτό γιατί ουσιαστικά εμείς βρισκόμαστε στην μουσική σκηνή περίπου 6 μήνες, οπότε για εμάς το να συμβαίνει όλο αυτό είναι κάτι εντελώς πρωτόγνωρο. Πιστεύουμε ότι δεν είναι λογικό να έχουμε τρία κομμάτια στην δισκογραφία, τα κομμάτια μας να παίζουν πολύ λίγο χρόνο στο ραδιόφωνο και παρόλα αυτά ο κόσμος να τα ξέρει και να τραγουδάει μαζί μας.
Δεν ξέρουμε αν αυτό θα συνεχιστεί, αλλά να είστε σίγουροι ότι μέρες σαν αυτές δεν πρόκειται να τις ξεχάσουμε… Θα περάσουν χρόνια και θα θυμόμαστε ότι κάποτε βρεθήκαμε στα Τρίκαλα και ζήσαμε μια μεγάλη εμπειρία.

Τ24 Γνωρίζεται ότι ήταν τα εγκαίνια για την ανάπλαση της πλατείας;





Κ.Χ. Το πληροφορηθήκαμε με την άφιξη μας στη πόλη και μακάρι να γίνονται τέτοιες πρωτοβουλίες συχνότερα για να γεμίζουν οι πλατείες.

Τ24 Η πόλη πως σας φάνηκε; 


Κ.Χ. Από τον λίγο χρόνο που βρήκαμε για να γυρίσουμε την πόλη, πραγματικά είμαστε εντυπωσιασμένοι!

Τ24 Θα σας έχουμε και πάλι κοντά μας
 
Κ.Χ. Βεβαίως αν μας ξανακαλέσετε θα έρθουμε σίγουρα!!!!


 

 

 
 
 

 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: