Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Εχασε την ευκαιρία ΑΟΤ μένοντας στο 0-0 με την Επανομή



Στο μηδέν έμειναν τα Τρίκαλα στο μεγάλο ντέρμπι με την Επανομή, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να μειώσουν στον πόντο την διαφορά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.





Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα ήταν απογοητευτική, ενώ σίγουρα απογοήτευσε με την απόδοση της τους 3.000 φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν δυναμικό παρών στο Στάδιο.
Χαρακτηριστιό του κάκιστου παιχνιδιού είναι το γεγονός ότι οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν ούτε μία αξιόλογη φάση για γκολ, ενώ για κλασσικές ευκαιρίες ούτε λόγος να γίνεται!!!
Έτσι το τελικό 0-0 ήρθε μάλλον φυσιολογικά για τις δύο ομάδες.
Αγωνιστικά το πρώτο ημίχρονο σίγουρα όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του Σταδίου ή το έχουν ήδη ξεχάσει ή δεν θα θέλουν να το θυμούντε, με τον ΑΟΤ να έχει κακή κυκλοφορία της μπάλας και να μην μπορεί να δημιουργήσει φάσεις για γκολ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του "ιστορικού" αν και προσπάθησαν φιλότιμα να φτάσουν στην επίτευξη ενός γκολ, δεν είχαν αποτέλεσμα παρά την πίεση σε όλες τις γραμμές από το ξεκίμημα.
Όσο για την πρωτοπόρο Επανομή; Σίγουρα δεν έδειξε ομάδα που δικαιούτε να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού έπαιξε τόσο κλειστά όσο και οι υπόλοιπες ομάδες που πέρασαν από τα Τρίκαλα, απογοητεύοντας ακόμα και τους λιγοστούς φιλάθλους της που ταξίδεψαν στη πόλη μας.
Ο αγώνας λοιπόν για τον ΑΟΤ και την άνοδο στην Β΄ Εθνική συνεχίζεται...

Τρίκαλα: Τόλιος, Προβατίδης, Καρράς, Θεοδοσιάδης, Γιώτας, Τροϊρης, Τελκίνσκι, Ένοκ, Μίγγας (64' Φορτούνης), Λιοσάτος (58' Καλόγηρος), Σαββίδης (74' Διαμάντης)
Αναγέννηση Επανομής: Κόσογλου, Κύρκος (57' Θεοδωρίδης), Χουνοζίδης, Γκλάμοσακ, Αποστολίδης, Βαγγέλι (78' Παπατζίκος), Δαμιανίδης, Μπακάλης, Καπτίεφ (63' Κράβαρης), Δερμιτζόγλου, Αρχοντίδης








Χαρακτηριστικό του κακιστού πρώτου ημιχρόνου για τον ΑΟΤ, είναι και το γεγονός του μικρού διαπληκτισμού ανάμεσα σε Μίγκα και Ενόκ με αφορμή την τελευταία φάση πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.









Δεν υπάρχουν σχόλια: